ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

To Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα νωρίτερα

Χτύπησε το «gold» ορόσημο.

Μετά από πολλά χρόνια απανωτών delays και αλλαγών ηγεσίας, το Dead Island 2 έμοιαζε σαν ένα ακόμη Skull and Bones. Όντας σε ανάπτυξη από το 2014 από την Yager και αλλάζοντας δύο φορές «καπετάνιους», κατέληξε εν τέλει στην Dambuster το 2019 και είναι αυτή η οποία θα παρουσιάσει το τελικό προϊόν στις 21 Απριλίου 2023.

 

Ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού μας ενημερώνει πως το παιχνίδι είναι «χρυσό» πλέον, έχοντας ολοκληρώσει την ανάπτυξή του. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν η 28η Απρίλιου ωστόσο θα έπρεπε να αναμετρηθεί με το Star Wars Jedi: Survivor το οποίο μόνο εύκολο δεν θα ήταν.

Αν δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το Dead Island 2 είναι ένας zombie action-RPG τίτλος – sequel του Dead Island obv- στον οποίο θα κληθείτε να επιβιώσετε εσείς και άλλα 6 άτομα από τα αιμοδιψή τέρατα που έχουν κατακλύσει την πόλη των Αγγέλων. Φυσικά, άμα προ-παραγγείλετε θα λάβετε και μερικά ψηφιακά καλούδια.

Τo Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει τόσο για PS5, PC, Xbox Series X/S όσο και για PS4 και Xbox One.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88