ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Dead Island 2 κατάφερε να συγκεντρώσει 7 εκατομμύρια πάικτες

Ενώ θα προστεθεί περισσότερο content.

Μπορεί η ανάπτυξη του να διήρκησε πολλά χρόνια, καθώς το ίδιο βρισκόταν σε αναπτυξιακή κόλαση, περνώντας μάλιστα και από τα χέρια αρκετών στούντιο, όμως τελικά το Dead Island 2 κατάφερε να ξεχωρίσει και να πετύχει ένα σημαντικό ορόσημο. Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του η Dambuster Studios μοιράστηκε κάποια ενδιαφέροντα νέα για το παιχνίδι της, καθώς το ίδιο συγκέντρωσε πάνω από 7 εκατομμύρια παίκτες, ενώ σύμφωνα πάλι με την εταιρεία ανάπτυξης θα πρέπει να αναμένουμε κι άλλο περιεχόμενο στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά η Dambuster Studios έγραψε στο X:

«Είχαμε πάνω από 7 εκατομμύρια παίκτες που μπήκαν στην Hell-A και 24 δισεκατομμύρια σκοτωμένα ζόμπι! Είχαμε επίσης την τιμή να είμαστε υποψήφιοι για το best action game στα περσινά The Game Awards, και πιο πρόσφατα για το καλύτερο Βρετανικό παιχνίδι στα Bafta.

Προς όλους τους slayers μας, διαβάζουμε και εκτιμούμε όλα τα σχόλια και τις ευχές σας για το μέλλον! Τους επόμενους μήνες θα μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές και πολυαναμενόμενες νέες ενημερώσεις για το παιχνίδι, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερο περιεχόμενο για το Dead Island 2.»

Πρόσφατα, Dambuster Studios κυκλοφόρησε το δεύτερο expansion του παιχνιδιού με ονομασία SoLA, που εισήγαγε νέου είδους ζόμπι αλλά και μία νέα αρένα. Ελάχιστοι πάντως θα περίμεναν πως ύστερα από τόσα χρόνια μετά την ανακοίνωση του το Dead Island 2 θα έβρισκε το δρόμο του, συγκεντρώνοντας ένα τόσο μεγάλο αριθμό παικτών.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.