ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Diablo IV έχει φέρει πάνω από 1 δις δολάρια στα ταμεία της Blizzard

Το λες και επιτυχία!

Σπάνια θα βγει μία εταιρεία να περηφανευτεί συγκεκριμένα για το πόσα έβγαλε από μία μεγάλη της κυκλοφορία (οι περισσότερες περιορίζονται σε αριθμούς πωλήσεων), το ίδιο όμως δεν ισχύει για τους μεγάλους game creators, που εννοείται θέλουν να ενισχύσουν το "βάρος" του βιογραφικού τους με αποδεικτικά στοιχεία και νούμερα. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Harrison Froeschke, senior product manager στην Blizzard και το Diablo IV, ο οποίος δηλώνει ευθαρσώς στο προφίλ του στο LinkedIn πως υπήρξε μέλος μίας πολύ μεγάλης εμπορικής επιτυχίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Diablo IV έχει μαζέψει κέρδη άνω του ενός δις δολαρίων, με τα 150 εκατομμύρια εξ αυτών να προέρχονται από τις μικροσυναλλαγές.

Εύκολο το συμπέρασμα, λοιπόν, ότι το Diablo IV ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της Blizzard, αφού η επιτυχία του στην αγορά ματσάρει και ίσως ξεπερνά την αναγνώρισή του από τους κριτικούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι το παιχνίδι περιμένει στα κοντά το πρώτο του μεγάλο expansion, το Diablo IV: Vessel of Hatred, που αφενός θα αυξήσει την εμπορική του αποδοτικότητα και αφετέρου θα επαναφέρει πολύ κόσμο στο παιχνίδι και στο να επενδύσει πάνω του περισσότερα χρήματα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το δικό μας review για το Diablo IV.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.