ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Disney Dreamlight Valley δεν θα είναι free-to-play τελικά

Δωρεάν ημίχρονο, επί πληρωμή τελικό.

Μία μεγάλη της υπόσχεσης είναι έτοιμη να αθετήσει η Gameloft, καθώς αν και το Disney Dreamlight Valley προοριζόταν να κυκλοφορήσει ως free-to-play τελικά θα κοστίζει κανονικά. Το παιχνίδι μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε early access, με όποιον θέλει να συνεχίσει να παίζει και μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας να πρέπει να καταβάλει το απαραίτητο κόμιστρο.

«Αυτή η επιλογή διασφαλίζει ότι το Disney Dreamlight Valley θα μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μία premium εμπειρία παιχνιδιού για όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε την υπόσχεση μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου, που θα προσθέτουν νέους χαρακτήρες, realms, έπιπλα αλλά και περισσότερες εκπλήξεις», δήλωσε η Gameloft.

Μόλις τελειώσει το early access θα υπάρχουν 3 διαθέσιμα πακέτα αγοράς, με το οικονομικότερο να κοστίζει 39.99€ και το ακριβότερο 69.99€. Το Disney Dreamlight Valley κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Mac, με την αρχική εκτίμηση να έκανε λόγο για ένα δωρεάν game, μέχρι η Gameloft να αλλάξει βέβαια τα πλάνα της.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.