ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Doom: The Dark Ages στέλνει το αιματηρό FPS στον μεσαίωνα

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Η λατρεμένη σειρά της Bethesda επιστρέφει με ένα νέο Doom, όπως αποκαλύφθηκε στο Xbox Games Showcase της Microsoft και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Doom: The Dark Ages, το οποίο θα αφηγείται την κινηματογραφική ιστορία προέλευσης της οργής του Doom Slayer, θα καταφθάσει το 2025 για το PC, τα Xbox Series X|S, αλλά και το PS5, δίχως όμως να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδρομητές στο Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον τίτλο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Η ίδια η Bethesda αποκάλυψε ότι το The Dark Ages είναι prequel των Doom και Doom Eternal, ενώ η id Software θα αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου χρησιμοποιώντας μάλιστα την τελευταίας γενιάς μηχανής γραφικών idTech engine. 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε τα πρώτα πλάνα μέσα από το official trailer του τίτλου, στα οποία βλέπουμε τον Slayer να φορά δέρμα από ζώο για κάπα, να κρατά ασπίδα και να τη χρησιμοποιεί επιθετικά και αμυντικά, αλλά πολύ νέο hardcore οπλισμό για να ξεσκίζουμε δαίμονες.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.