ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Elden Ring DLC απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και συλλεκτική έκδοση

Είναι όντως αληθινό.

Δύο χρόνια. Δύο ολόκληρα χρόνια περιμέναμε και, επιτέλους, ήρθε. Το Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree, θα βρίσκεται στα χέρια μας στις 21 Ιουνίου και θα κοστίζει 39.99€ σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και ένα bundle, Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, το οποίο θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι για PS5, Xbox Series X/S και PC. Το κόστος του bundle θα είναι 79,99€.

Τα μεγάλα αποκαλυπτήρια έγιναν μέσω ενός gameplay trailer που ανέβηκε μόλις, το οποίο θα βρείτε ακριβώς κάτω από το κείμενο. Οι υποψίες μας αποδείχθηκαν σωστές, με το θέμα του DLC να περιστρέφεται γύρω από τον Miquella. Ο αδερφός του πιο δύσκολου και τοξικού boss στην ιστορία της Fromsoftware είναι το μεγαλύτερο μυστήριο που μας  άφησε η κυκλοφορία του base game. Από τα λεγόμενα του narrator τoυ trailer, φαίνεται πως θα έχουμε πρόσβαση στο DLC αγγίζοντας το ματωμένο χέρι του Miquella, αφού νικήσουμε τον Mohg στο παλάτι του. Η περιοχή που περνά ο tarnished πάνω στον Torrent είναι καινούρια και ονομάζεται Land of Shadow. Στο βάθος μπορούμε να διακρίνουμε τουλάχιστον τρία μεγάλα κτήρια, τα οποία θα μπορούσαν να είναι legacy dungeons, ή ακόμη και ένα γιγαντιαίο, ενιαίο legacy dungeon. Σύμφωνα με το description του trailer, η Land of Shadow είναι το μέρος στο οποίο πήγε ο Miquella για να ξεφύγει από το ίδιο του το σώμα, αφήνοντας πίσω κάθε τι που ανήκει στο Golden Order.

Παρόλα αυτά, στο φινάλε του trailer – και στη συλλεκτική έκδοση που ανακοινώθηκε – πρωταγωνιστεί ένας νέος χαρακτήρας, ο Messmer The Impaler, του οποίου το άψογο design μπορείτε να δείτε στην εικόνα παρακάτω. 

Η Shadow of the Erdtree Collector’s Edition θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X/S και PC, και θα κοστίζει 249,99€.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...