ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Elder Scrolls VI θα παραλείψει τις κονσόλες PlayStation

Θα κυκλοφορήσει από το 2026 και μετά.

Όταν είχε μόλις πραγματοποιηθεί η εξαγορά της Bethesda από την Microsoft, υπήρχαν αρκετά ερωτήματα σχετικά με το αν πλέον τα παιχνίδια της Bethesda θα κυκλοφορούν αποκλειστικά για τις κονσόλες Xbox και τα PC. Με το βασικότερο ερώτημα να είναι τι θα γίνει με το επερχόμενο The Elder Scrolls VI. Τότε, ο Phil Spencer σε μία συνέντευξη του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως κάθε παιχνίδι της Bethesda θα εξετάζεται ξεχωριστά, σχετικά με το σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

Αρκετοί λοιπόν πίστευαν πως το τεράστιο όνομα που φέρει ένα παιχνίδι The Elder Scrolls δύσκολα θα μπορεί να γίνει αποκλειστικό, καθώς αν ήταν multiplatform θα μπορούσε να πραγματοποιήσει πολύ περισσότερες πωλήσεις. Παρ΄όλα αυτά, νέο έγγραφο από τη διαμάχη μεταξύ Microsoft και FTC έρχεται στην επιφάνεια διαψεύδοντας τη συγκεκριμένη θεωρία.

Ο δημοσιογράφος του Axios, Stephen Totilo, ανάρτησε μία δημοσίευση στο X, με ένα πρόσφατο έγγραφο από τη δικαστική διαμάχη που τις Microsoft με την FTC, σχετικά με  την εξαγοράς της Activision Blizzard. Tο συγκεκριμένο έγγραφο λοιπόν, περιλαμβάνει μία λίστα παιχνιδιών τόσο με τα παιχνίδια της Bethesda που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, όσο και με το The Elder Scrolls VI. Η λίστα περιέχει σημαντικές πληροφορίες για αυτά τα παιχνίδια, με τις σημαντικότερες να είναι οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσουν και το πότε θα γίνουν διαθέσιμα.

Στην καρτέλα του The Elder Scrolls VI αναγράφεται χαρακτηριστικά πως θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox και PC, αφήνοντας εκτός τις κονσόλες της Sony. Επιπλέον, αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, το παιχνίδι της Bethesda αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 ή αργότερα. Μένει πλέον να δούμε αν η παραπάνω αποκάλυψη θα επιβεβαιωθεί ή όχι, με την Microsoft να μην έχει πάρει ακόμα θέση για το αυτό το γεγονός.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.