ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Epic Games Store έρχεται σε iOS και Android συσκευές

Η Epic περνάει στην αντεπίθεση!

Η Epic Games περνάει πλέον σε νέα εποχή, καθώς όπως ανακοίνωσε από τη σκηνή της GDC μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει λανσάρει τη δική της εφαρμογή για iOS και Android συσκευές.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της Epic, Steve Allison, ο αμερικάνικος κολοσσός περνάει ολίγον τι στην αντεπίθεση μετά από ένα χρόνο γεμάτο «συνεχούς αγώνα» απέναντι στις Apple και Google, λανσάροντας τη δική της εφαρμογή σκοπεύοντας να αποφύγει τους περιορισμούς που βάζουν οι δύο εταιρείες.

Παράλληλα, η εφαρμογή θα περιλαμβάνει και μία σειρά από self-publishing εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για mobile games. Η κίνηση αυτή βέβαια εκτός από πικάρισμα προς τις Apple και Google έχει και οικονομικό νόημα, καθώς το mobile gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές αυτή τη στιγμή, επομένως ήταν λογικό και επόμενο η Epic με τους εκατομμύρια χρήστες της να επεκταθεί και σε αυτή την αγορά.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...