ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το επόμενο Call of Duty θα είναι open world

Και αυτή η αλλαγή ίσως και να μείνει!

Αν κάποιοι από εσάς θέλατε να παίξετε ένα Call of Duty ανοιχτού κόσμου, τόσο σε single player όσο και σε multiplayer τότε αυτή η είδηση θα σας χαροποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του πάντα αξιόπιστου Insider Gaming, το επόμενο μέρος της σειράς που θα διαδραματισθεί στον πόλεμο του Κόλπου (Gulf War), που έλαβε χωρά στις αρχές τις δεκαετίας του '90, θα έχει gameplay με ανοικτή δομή.

Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οχήματα για να μετακινούνται, καθώς και να χρησιμοποιούν ένα σύστημα fast travel για να πηγαίνουν από το ένα σημείο στο άλλο. Το παιχνίδι θα έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου με αυτή τη δομή όχι όπως το MW3. Τώρα πόσες θα είναι οι αποστολές που θα συνοδεύονται από ιστορία (single player) δεν το ξέρουμε ακόμα, πηγές όμως επιβεβαίωσαν ότι τέτοιες αποστολές θα υπάρχουν στο παιχνίδι, πράγμα ευχάριστο αν αποδειχθούν ποιοτικές και υπάρχει μεγάλη διάρκεια για να απολαύσουν οι παίκτες.

Το πόνημα αναπτύσσει η Raven Software (το multiplayer και τα ζόμπι θα αναλάβει η Treyarch Games), θα επιστρέψουν ορισμένοι χαρακτήρες του Black Ops, όπως ο Adler, ο οποίος θα είναι μέλος της ομάδας μας. Το Call of Duty 2025, με την κωδική ονομασία "Saturn", για το οποίο προς το παρόν δεν έχει οριστεί επικεφαλής προγραμματιστής, σχεδιάζεται, λοιπόν, με πλήρη open world λογική, με το χάρτη του να χωρίζεται σε διάφορους τόπους που μπορούμε να επισκεφτούμε με τη σειρά που θέλουμε. Όλα δείχνουν πως είναι αρκετά πιθανή μια στροφή σε κάτι νέο για την σειρά Call of Duty και αναμένουμε με αγωνία.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.