ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το εξωπραγματικό φράγμα των 19 εκατομμύρια παικτών ξεπέρασε το Palworld

Οι 12 από το Steam και οι 7 από το Xbox.

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία πιστώνεται στο μέχρι τώρα παιχνίδι της χρονιάς, καθώς το Palworld πρόσφατα ξεπέρασε τους 19 εκατομμύρια παίκτες και συνεχίζει. Για να καταφέρουμε να αντιληφθούμε καλύτερα το μέγεθος του αριθμού αρκεί να σκεφτούμε πως οι παίκτες του Palworld ξεπερνούν τον πληθυσμό 127 χωρών, όπως της Ελλάδας, της Ολλανδίας και της Σενεγάλης.

Με μία σύντομη ανάρτηση η εταιρεία του παιχνιδιού ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά την κοινότητα, ενώ επισήμανε πως εργάζεται συνεχώς στη διόρθωση ορισμένων τεχνικών ζητημάτων. Επίσης, διευκρίνισε πως το άθροισμα των παικτών προέρχεται από 12 εκατομμύρια PC gamers που παίζουν μέσω του Steam, με τους υπόλοιπους 7 να είναι από το Xbox, με πολλούς από αυτούς να παίζουν ενδεχομένως μέσω του Xbox Game Pass.

Πραγματικά φοβερά τα όσα έχει καταφέρει η Pocket Pair μέσα σε διάστημα 13 μερών, με την ίδια να δείχνει πρόθυμη να καλύψει τα διάφορα bugs που προκύπτουν, αλλά και να θέλει να γεμίσει με διάφορα ακόμη modes το παιχνίδι της. Να υπενθυμίσουμε πάντως πως το Palworld αυτή τη στιγμή παραμένει ως ένα early access game, για αυτό και δεν έχει επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να μπορούσαμε να δούμε τους παίκτες που θα είχε συγκεντρώσει αν αυτό είχε κυκλοφορήσει και στο PS5.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.