ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το FOAMSTARS γίνεται free-to-play

Αναζητά μία δεύτερη ευκαιρία ως δωρεάν τίτλος!

Το 4v4 Splatoon-like party shooter της Toylogic δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει κάποιον αξιοπρεπή αριθμό παικτών στους servers του και αναγκάζεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από ένα blog post της Square Enix, ξεκινώντας από τις 4 Οκτωβρίου, το FOAMSTARS θα ξεκινήσει να διατίθεται δωρεάν σε PS4 και PS5, απαλλάσσοντας πια τους ενδιαφερόμενους από την ανάγκη να το αγοράσουν ή να είναι συνδρομητές του PS Plus για να το παίξουν.

Developers και εκδότες ευελπιστούν πως με αυτή την κίνηση θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό που είχε δημιουργήσει το FOAMSTARS όταν δοκιμάστηκε από κοινό και media στο περσινό Summer Game Fest, αφού η στροφή σε ένα free-to-play μοντέλο σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητες να το δοκιμάσει και καινούριος κόσμος. 

Φυσικά, δεν γίνεται να αγνοηθούν όσοι αγόρασαν το παιχνίδι ή αυτοί που το έπαιζαν συνδρομητικά τόσο καιρό, οπότε η Toylogic θα τους μοιράσει τα εξής:

  • 12 exclusive color-variant Bubble Beastie skins
  • 1 exclusive Slide Board design
  • 1 title: “Legacy”

Ενδιαφέρον το ότι -χωρίς να γνωρίζουμε φυσικά το deal- η Square Enix συνεχίζει να το κρατά αποκλειστικό στις κονσόλες της Sony παρά την ξηρασία από ενεργούς παίκτες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.