ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Game Informer κλείνει μετά από 33 χρόνια

Απέλυσε όλους τους υπαλλήλους του η μητρική εταιρεία..

Ο κλάδος μας θρηνεί σήμερα την απώλεια μίας εκ των πιο αξιόπιστων, διακεκριμένων και ιστορικών σελίδων όλης της ιστορίας της gaming δημοσιογραφίας. Το αγαπημένο πολλών Game Informer, με τεράστιο κοινό από όταν ήταν απλά ένα περιοδικό και εννοείται και ως διαδικτυακή ιστοσελίδα, δυστυχώς αποτελεί παρελθόν.

Η GameStop, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του GI, φέρεται να προέβη σε αυτή την αδιαπραγμάτευτη απόφαση, απομακρύνοντας αυτομάτως όλους τους δημοσιογράφους και content creators που εργάζονταν σε αυτό. 

Το Game Informer, με τα 33 χρόνια στον χώρο, ήταν το μακροβιότερο gaming μέσο της Αμερικής και για λογαριασμό του έχουν γράψει κείμενα μερικοί εξαιρετικοί συντάκτες και άνθρωποι που μετέπειτα εισήχθησαν πολύ βαθύτερα στη βιομηχανία, φτιάχνοντας games.

Ακολουθεί η αποκαρδιωτική ανακοίνωση που εξέδωσε το Game Informer:

"Ύστερα από 33 χρόνια όπου σας φέρναμε τα τελευταία νέα, reviews και πληροφορίες από τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του gaming, ανακοινώνουμε με βαριά καρδιά το κλείσιμο του Game Informer.

Από τις πρώτες ημέρες των pixelated περιπετειών μέχρι σημερινά immersive βασίλεια της εικονικής πραγματικότητας, ήταν τιμή μας που μοιραστήκαμε αυτό το απίθανο ταξίδι με εσάς, τους πιστούς μας αναγνώστες. Ενώ τα κείμενά μας θα σταματήσουν, το πάθος για το gaming που μαζί καλλιεργήσαμε θα συνεχίσει να ζει.

Ευχαριστούμε που υπήρξατε κομμάτι της επικής μας αποστολής και είθε οι δικές σας gaming περιπέτειες να μην τελειώσουν ποτέ."

Ευχόμαστε φυσικά τα καλύτερα σε όλα τα μέλη του Game Informer που έχασαν κακήν-κακώς τις δουλειές τους και μακάρι να ανακάμψουν γρήγορα. Όσον αφορά εσένα, Game Informer, υπήρξες έμπνευση και παρέα για πάρα πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εμάς, και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καταπληκτική, αδιάκοπη κάλυψη που μας πρόσφερες, για να είμαστε πάντα up-to-date με οτιδήποτε αφορούσε το gaming.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.