ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το God of War Ragnarök θα ανακοινωθεί για PC σύντομα

Ήρθε επιτέλους η ώρα.

Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα -αν όχι καλύτερο- παιχνίδια της τωρινής γενιάς για το PS5 είναι το God of War Ragnarök, με την ιστορία του Kratos και του Atreus να έχει πουλήσει μέχρι στιγμής πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα. Ένα από τα ερωτήματα που είχαν αρκετοί από το 2022, όταν και κυκλοφόρησε το παιχνίδι της Santa Monica Studio, ήταν το αν και πότε αυτό θα καταφθάσει και στα PC. 

Λίγα χρόνια μετά φαίνεται πως τα συγκεκριμένα ερωτήματα απαντώνται, καθώς σύμφωνα με τον αξιόπιστο dataminer, billbil-kun, η κυκλοφορία του God of War Ragnarök στα PC θα επιβεβαιωθεί εντός του μήνα. Παλαιότερα ένα τέτοιο σενάριο ίσως φάνταζε απίθανό, όμως κάτι τέτοιο στη σύγχρονη στρατηγική της Sony δείχνει πολύ λογικό.

Τα τελευταία χρόνια η Sony έχει μεταφέρει αρκετά από τα αποκλειστικά παιχνίδια της και στα PC, κάτι που έκανε και με το God of War του 2018. Υπάρχει επίσης μία φημολογία που θέλει τη Sony να πραγματοποιεί ένα μίνι showcase, ενδεχομένως κάτι τύπου State of Play, στο οποίο πιθανός θα κάνει την παραπάνω ανακοίνωση, ενώ μπορεί να περιλαμβάνει και κάποιο νέο trailer για το remake του Silent Hill 2.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.