ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Hades II ξεπέρασε τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών του πρώτου στο Steam

Σε λιγότερο από 24 ώρες κι ενώ βρίσκεται ακόμα σε Early Access!

Δεν πέρασαν καλά καλά 24 ώρες από την early access κυκλοφορία του Hades II στο Steam και ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Supergiant Games έχει ήδη ξεπεράσει τον μέγιστο αριθμό των παικτών του πρώτου παιχνιδιού στην πλατφόρμα.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, πάνω από 100.000 Steam users απολαμβάνουν τις περιπέτειες της Melinoë, Πριγκίπισσας του Κάτω Κόσμου και αδελφή του Zagreus του πρώτου πρωταγωνιστή. Παράλληλα, όπως υπολογίζει το SteamDB, η tracking ιστοσελίδα που καταγράφει τον αριθμό των παικτών στο Steam, το peak ξεπερνούσε τους 103.000 ταυτόχρονους παίκτες πριν λίγες ώρες. Για την ιστορία να σημειωθεί πως το πρώτο Hades έχει ως peak τους 37.749 παίκτες, γεγονός που φανερώνει πόσο πολύ περίμεναν οι fans της σειράς το sequel.

Αναφορικά με το Hades II, το πλάνο της Supergiant Games ο εμπλουτισμός της ιστορίας και του περιεχομένου του παιχνιδιού μέχρι το v1.0 launch στο οποίο θα δούμε την ολοκλήρωση της ιστορίας καθώς και κάποιες τελευταίες πινελιές. Το πότε θα γίνει η κανονική κυκλοφορία του παιχνιδιού ή το πότε θα έρθει στις υπόλοιπες πλατφόρμες δεν είναι ακόμα γνωστό.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...