ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το "Horizon Online" είναι το επόμενο project της Guerrilla

Αναπτύσσεται και το τρίτο single-player game, αλλά αργεί...

Έχουμε καταναλώσει και πρόκειται να καταναλώσουμε πολύ ακόμα Horizon και Aloy. Έχουμε ήδη παίξει τα Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West, το PS VR2 μας έδωσε μία νέα οπτική στο σύμπαν, ενώ γνωρίζουμε πως περιμένουμε το remaster του πρώτου παιχνιδιού και το LEGO Horizon Adventures εντός του 2024, όπως και υποτίθεται ότι υπάρχει μία σειρά στο Netflix που δυσκολεύεται να προχωρήσει. Το τι θα ακολουθήσει μετά από όλα αυτά μας αποκαλύπτει ο Jason Schreier, που βρέθηκε στο Spawncast του καναλιού SpawnWave και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Guerrilla Games. Εν συντομία, μας εξηγεί ότι το online παιχνίδι στο σύμπαν του Horizon εξακολουθεί να υφίσταται, είναι μεγάλο και θα είναι το επόμενο πράγμα που θα δούμε από το ολλανδικό στούντιο, ενώ το "Horizon 3" έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται. Ορίστε όμως συγκεκριμένα τα όσα είχε να πει επί του θέματος:

"Η Guerrilla Games βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα φάση αφού εργάζεται πάνω στο Horizon Online game, για το οποίο δεν είμαι σίγουρος πόσοι άνθρωποι το θέλουν, όπως και έχουν αυτό το remaster και μετά το LEGO game να έρχονται. Ένα κομμάτι του εαυτού μου αναρωτιέται τι θα γίνει αν κανένα από αυτά δεν πετύχει, και αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον στο Horizon πια. Θα συνεχίσουν να φτιάχνουν το online game; Δεν ξέρω. Υπάρχουν αρκετές απορίες γύρω από τη στρατηγική της και γύρω από αυτό το online game. [...] Το Horizon Online είναι το επόμενό τους project, και όχι το τρίτο single-player παιχνίδι, οπότε αυτό μπορεί να απέχει πολύ ακόμα. Η κίνηση της Sony PlayStation στη live-service αγορά δεν ήταν αστείο."

Το Horizon Forbidden West γνωρίζουμε πως είχε πουλήσει 8.4 εκατομμύρια copies έναν χρόνο (και κάτι) αργότερα της κυκλοφορίας του, ένα δείγμα που αξιώνει φυσικά η Guerrilla και συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στις περιπέτειες της Aloy. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι ο πρώην creative director της Guerrilla, Hermen Hulst, πλέον είναι ένας από τους δύο CEO στο PlayStation.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.