ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το It Takes Two ξεφεύγει με 20 εκατομμύρια πωλήσεις

Πού να χρειαζόντουσαν και οι δύο στην αγορά!

Στον χαβά της η Hazelight Studios και γιατί να βιαστεί να μας αποκαλύψει το επόμενο proejct της όταν ο κόσμος εξακολουθεί να ασχολείται φανερά με το προηγούμενο. Οι Σουηδοί developers αποκάλυψαν περιχαρείς πως το It Takes Two έσπασε το φράγμα των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την προφανή επιτυχία του τελευταίου co-op game της που έλαβε και τον τίτλο του GOTY πίσω στο 2021.

"Είστε οι καλύτεροι fans στον κόσμο, έχουμε χάσει το μυαλό μας με το πώς αγκαλιάστε το παιχνίδι μας! Είμαστε ευγνώμονες σε καθέναν ανάμεσα στους εκατομμύρια ανθρώπους που απόλαυσαν τον χρόνο τους με τον Cody και τη May", αναφέρει η ανακοίνωση της Hazelight, που με τις πλάτες της EA και αυτά τα στατιστικά σίγουρα θα έβγαλε αρκετά χρήματα για να κάνει ένα μεγάλο βήμα με την επόμενη προσπάθειά της.

Μιας και αναφέρουμε το μέλλον, η Hazelight έχει εννοήσει με πολλές δημοσιεύσεις της φέτος πως το 2024 θα είναι η χρονιά αποκάλυψης του επόμενου παιχνιδιού της, με τα The Game Awards να φαντάζουν ως η πιο ιδανική περίσταση, δεδομένου ότι εκεί είδαμε πρώτη φορά τον Josef Fares να γίνεται viral με το A Way Out.

Όσο για το ίδιο το ορόσημο, όσα μπράβο κι αν πούμε στη Hazelight δεν θα είναι ποτέ αρκετά!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.