ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Killer Bean είναι το πιο cool roguelike shooter που θα παίξετε στη ζωή σας

Ένα φασόλι... φονικό όπλο!

Μία όαση δράσης μέσα στην έρημο των διαφημίσεων και των CG trailers του Summer Game Fest αποδείχθηκε το Killer Bean. Σε αυτό οι παίκτες θα ελέγχουν έναν ανθρωπόμορφο κόκκο καφέ, πρώην κατάσκοπο, ο οποίος αφότου προδίδεται από τη Shadow Agency αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή του κυνηγώντας την τελικά διεφθαρμένη αυτή οργάνωση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στο gameplay trailer του παιχνιδιού: ένα badass οπλισμένο φασόλι να πυροβολεί και να αποφεύγει αλά Max Payne τους εχθρούς του, να οδηγεί αμάξια και jet skis, να πραγματοποιεί ρίψεις χειροβομβίδας με μπασκετικό στιλ και μην αστοχεί ποτέ.

Αυτό που μα εξηγούν οι δημιουργοί του είναι πως η οπτική θα αλλάζει στιγμιαία από first σε third-person ανάλογα με τη χρήση του εκάστοτε όπλου ή της εκάστοτε δραστηριότητας. Επίσης, το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως "open world roguelike shooter", αφού κάθε ξεκίνημα του campaign θα ανοίγει στους παίκτες έναν διαφορετικό, μεγαλούτσικο χάρτη και θα εμφανίζει διαφορετική αποστολή για το Killer Bean. Θα αντιμετωπίσετε τα coffee beans που συνεχίζουν να δουλεύουν για τη Shadow Agency, όπως και γιγαντιαία Metal Gear-τύπου ρομπότ. Όλα αυτά με άφθονη δράση, μπόλικο slow-mo και αδιάκοπο χιούμορ.

Το Killer Bean προορίζεται για κυκλοφορία στο Steam Early Access μέσα στο καλοκαίρι. Θα μείνει σε αυτό το στάδιο υποστήριξης και βελτίωσης για 1-2 χρόνια, όπως αναφέρεται στο Steam Page του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.