ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Killer Instinct αποκτά free-to-play και Anniversary Edition μορφές

Με αφορμή την επέτειο 10 ετών από την κυκλοφορία του.

Το Killer Instinct επανεμφανίστηκε για τα καλά στην επικαιρότητα μας, αφού μετά την next-gen αναβάθμιση του και όπως σας είχαμε ενημερώσει για αυτό με σχετικό άρθρο, το fighting game που είχε συνοδέψει το launch του Xbox One μετατρέπεται πλέον σε free-to-play, ενώ θα κυκλοφορήσει και η Anniversary Edition του.

Η δημιουργός εταιρία, Iron Galaxy, ανακοίνωσε τις δύο παραπάνω εκδόσεις μέσω ενός επετειακού livestream για τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του τίτλου. Η δωρεάν έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε Xbox και PC, παρέχοντας στους παίκτες έναν διαφορετικό μαχητή για κάθε εβδομάδα, σε συνδυασμό με τα single-player, local και ranked modes. Η επετειακή έκδοση θα κοστολογείται στα $30 και θα περιέχει και τους 29 μαχητές μαζί με διάφορα in-game μπιχλιμπίδια.

Από την άλλη η Definitive Edition του Killer Instinct θα αποσυρθεί από όλα τα ψηφιακά καταστήματα και θα αντικατασταθεί από την Anniversary Edition. Οι κάτοχοι της Definitive Edition δεν θα πρέπει να απογοητευτούν, αφού θα αναβαθμιστούν εντελώς δωρεάν σε αυτήν της Anniversary Edition, χωρίς να χάσουν το παραμικρό από όσο περιεχόμενο είχαν αγοράσει. 

"Αποσύρουμε όλες τις a la carte αγορές μεμονωμένων μαχητών και διάφορων εκδόσεων. Θυμηθείτε: Οτιδήποτε έχετε προηγουμένως αγοράσει θα παραμείνει στην βιβλιοθήκη σας, έχοντας ακόμα πρόσβαση σε αυτό".   

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.