ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Killer Instinct γιορτάζει τα 10 χρόνια του με next-gen αναβάθμιση

Το θυμήθηκαν μετά από 5 χρόνια οι developers!

Από το πουθενά, η υποστήριξη της Iron Galaxy Studios γύρω από το Killer Instinct επαναφέρεται, κάτι που έπιασε απροετοίμαστους ακόμα και τους hardcore fans του fighting game-σταθμού για το genre. Ακόμα πιο παράδοξο το ότι η “ανάστασή” του ανακοινώθηκε στο EVO 2023, το fighting event της Sony πια, κάτι που δεν έχει καμία σημασία βέβαια μπροστά στο πόσο ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για το fighting game community.

Για την ακρίβεια, πέντε χρόνια μετά το τελευταίο update του Killer Instinct στο Xbox One, ανακοινώθηκε ένα επετειακό update το οποίο θα γεννήσει την καθαρόαιμη Xbox Series X|S έκδοση του παιχνιδιού, όπως και θα επιτρέψει και αναλύσεις και επιδόσεις των 4K και 60FPS αντίστοιχα. Όπως είπαμε, ο λόγος βρίσκεται στο ότι το παιχνίδι θα γιορτάσει σύντομα 10 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, όπως και στο ότι φαίνεται να υπάρχουν υποψίες και ενδείξεις για κάτι καινούριο.

Η ανακοίνωση που ακολούθησε την ομιλία των developers στο EVO έχει ως εξής:

«Οι φίλοι μας στην Iron Galaxy Studios επέστρεψαν! Και μαζί σας φέρνουμε το δωρεάν 10th Anniversary Update του Killer Instinct αργότερα φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός balance update, βελτιωμένου matchmaking και υποστήριξη 4K για τα Series X|S.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!»

Ενδιαφέρουσα κίνηση από τους δημιουργούς του και από τη Microsoft, εφόσον σε αυτή ανήκει το IP. Άραγε έχουν περισσότερα πλάνα για το αποκλειστικό του fighting game;

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.