ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Kingdom Come: Deliverance II είναι γεγονός

Θα έχει και πίου-πίου.

Με τίτλους όπως τα Baldur’s Gate 3 και Dragon’s Dogma 2 να εκτοξεύονται στη gaming σκηνή τον τελευταίο χρόνο, η μεσαιωνική περίοδος στα παιχνίδια φαίνεται να έχει κυριευτεί από το fantasy genre. Τη μεγάλη αλλαγή εδώ έρχεται να κάνει η Warhorse Studios, η οποία μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή ενός πολυαγαπημένου franchise, με το Kingdom Come: Deliverance II να είναι πλέον επίσημο.

Συνεχίζοντας την ιστορία του Henry, το Kingdom Come: Deliverance II πατάει σταθερά στα θεμέλια του και χτίζει πάνω σε αυτά, φέρνοντας περισσότερα όπλα και έναν μεγαλύτερο χάρτη. Το first-person gameplay φυσικά κάνει την επιστροφή του, με τον design and combat director του παιχνιδιού, Viktor Bocan, να αναφέρει πως «Θέλουμε να νιώθεις το σπαθί στο χέρι σου…..Θέλουμε να πολεμάς για τη ζωή σου».

Μεγάλη βελτίωση υπάρχει και στον οπτικό τομέα, με το trailer να μας παρουσιάζει απίστευτα ρεαλιστικά πρόσωπα και πανοπλίες. Και «ρεαλιστικό» είναι ακριβώς αυτό που θες από ένα τέτοιο παιχνίδι, καθώς το Kingdom Come: Deliverance II επιχειρεί να παραδώσει έναν ιστορικά ορθό κόσμο, με όσο το δυνατόν λιγότερες ανακρίβειες. 

Το Kingdom Come: Deliverance II θα κυκλοφορήσει το 2024 για PS5, Xbox Series X/S και PC.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...