ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Light No Fire είναι το επόμενο φιλόδοξο game από τους δημιουργούς του No Man's Sky

Βαρύγδουπες δηλώσεις για ακόμα μία φορά από την Hello Games.

Μπορεί να μην έταξαν 15 πεντάκις πλανήτες, όμως οι δημιουργοί του No Man’s Sky κέντρισαν το ενδιαφέρον μας με το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ τους. Τοποθετημένο σε ένα fantasy περιβάλλον, το Light No Fire είναι ένα multiplayer παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης, σε έναν κόσμο που αγγίζει το μέγεθος της Γης.

Ο ιδρυτής της Hello Games, Sean Murray, παρευρέθηκε στα The Game Awards και πέρα από το trailer του νέου του πονήματος, μοιράστηκε και μερικές σημαντικές πληροφορίες που αφορούν αυτό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο με το Light No Fire η εταιρεία ανάπτυξής του επιθυμεί να εστιάσει στη δημιουργία ενός κόσμου που θα διαθέτει παρόμοια ποικιλία όπως και ένα ολόκληρο σύμπαν. 

Ο Murray συνέχισε λέγοντας πως τα βουνά του παιχνιδιού θα είναι ψηλότερα σε αντιστοιχία από το Έβερεστ, με την ανάβαση ως την κορυφή να χαρίζει ένα όμορφο θέαμα του τι βρίσκεται στο κόσμο κάτω από αυτό. Έκλεισε λέγοντας πως αν ο κόσμος το αγαπήσει είναι διατεθειμένος να υποστηρίζει το Light No Fire ακόμα και για δέκα χρόνια.

Μπορεί το παιχνίδι να αναπτύσσεται εδώ και 5 χρόνια, όμως η Hello Games άφησε μετέωρο το παράθυρο κυκλοφορίας του, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.