ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Marvel's Blade έρχεται στο Xbox από την Arkane

Το παιχνίδι του διάσημου βρικόλακα εθεάθη στα Game Awards!

Μπορεί το Spider-Man 2 να μην απέσπασε κάποιο βραβείο στα χθεσινά The Game Awards, άλλα είχαμε μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις εντός του superhero κυκλώματος που είναι αδιαμφισβήτητα το Marvel's Blade. Στο νέο παιχνίδι Blade της Arkane Lyon και της Bethesda (Deathloop, Dishonored) πρωταγωνιστεί ο διάσημος ημι-βρικόλακας Eric Brooks, ο οποίος χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να κυνηγήσει τους “καθαρόαιμους” βρικόλακες και να προστατεύσει τον κόσμο από τις σατανικές βλέψεις τους.

Η Bethesda περιγράφει το Marvel's Blade ως ένα "ώριμο, single-player, third-person παιχνίδι" που θα διαδραματίζεται στο Παρίσι της Γαλλίας. Στο τρέιλερ, βλέπουμε ένα Παρίσι που φαίνεται να βρίσκεται υπό αποκλεισμό, με τους πολίτες να βρίσκονται αναγκαστικά κλεισμένοι στα σπίτια τους μετά τη δύση του ήλιου. Ο Blade κατά την διάρκεια των γεγονότων βρίσκεται σε ένα κουρείο και του κόβει το μούσι κάποιος που φαίνεται νευρικός που ασκεί το επάγγελμά του πάνω στον διάσημο κυνηγό βρικολάκων και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού όσοι γνωρίζουν το βιογραφικό του ξέρουν ότι είναι αιμοδιψής!

Το 2024 θα είναι η 50η επέτειος του Blade ως κόμικ χαρακτήρας, πράγμα που δείχνει ότι μάλλον υπάρχει ένα αίσθημα αγάπης στον Eric Brooks από την Arkane και θα θέλαμε πολύ να μεταφραστεί σε ένα παιχνίδι που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών. Γνωρίζοντας ότι η Bethesda ανήκει πια στo δυναμικό της Microsoft αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα έρθει day-one στο Xbox Game Pass, όπως και ότι μάλλον δεν θα το δούμε σε άλλες πλατφόρμες εκτός των PC και Xbox. 

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.