ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Monster Hunter Wilds μάλλον θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025

Δεν θα καθυστερήσει ούτε για το GTA VI.

Η Capcom κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το Dragon’s Dogma 2 και σιγά-σιγά βάζει πλώρη για το μεγάλο release του Monster Hunter Wilds. Σύμφωνα με τον γνωστό insider, Dusk Golem, η Capcom στοχεύει στο να κυκλοφορήσει το επόμενο τιτάνιο RPG της το πρώτο τρίμηνο του 2025. 

Ο ίδιος έχει αναφέρει πως έχει ακούσει διάφορες πληροφορίες σχετικά με το Monster Hunter Wilds, με τη σημαντικότερη από αυτές να είναι μάλλον αυτή που θέλει την Capcom να χαρακτηρίζει το επερχόμενο παιχνίδι της ως το μεγαλύτερο εγχείρημα της μέχρι τώρα. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τον Dusk Golem, η εταιρεία ανάπτυξης είναι τόσο σίγουρη για το παιχνίδι της που ούτε η κυκλοφορία του GTA VI δεν θα την έκανε να αναβάλλει την κυκλοφορία του, ενώ κλείνει λέγοντας πως δεν έχουν υπάρξει καθόλου προβλήματα κατά την ανάπτυξή του, για αυτό και βρίσκονται εντός πλάνου.

Γνωρίζουμε πως το Monster Hunter Wilds αναπτύσσεται από το 2019, άρα ξεκίνησε λίγο μετά από την κυκλοφορία του Monster Hunter: World. Επιπλέον, γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα open world game, το οποίο θα προσπαθήσει να πειραματιστεί σε διάφορα σημεία, πολύ περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.