ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Monument Valley 3 θα είναι η νέα μεγάλη αποκλειστικότητα του Netflix

Σταδιακά στην υπηρεσία προστίθενται και τα προηγούμενα δύο!

Βήμα-βήμα και σχεδόν αθόρυβα, το Netflix επεκτείνεται στην gaming βιομηχανία, αφού ήδη διαθέτει μία μίνι σχετικά αξιόλογη λίστα με games στην υπηρεσία του. Ύστερα από το μεγάλο project του που ονομάζεται Squid Game: Unleashed, το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα μία αποκλειστικότητα. 

Το Monument Valley 3 ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της φετινής Gamescom, και όπως έγινε αντιληπτό ετοιμάζεται να προσφέρει αρκετές σπαζοκεφαλιές και γρίφους σε όσους επιλέξουν να ασχοληθούν μαζί του. Το παιχνίδι της Ustwo Games είναι το τρίτο installment της γνωστής σειράς, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, με τον νέο πρωταγωνιστή να ονομάζεται Noor, που είναι και αυτός που θα διασχίζει με τη βοήθειά σας τον όμορφο και αρχιτεκτονικά κομψό κόσμο του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον director του Monument Valley 3, το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί ώστε ένας νέος παίκτης να μπορεί να εισέλθει βατά στη σειρά, ενώ οι γνώριμοι με αυτή θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Το Monument Valley 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει ως μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας Netflix στις 10 Δεκεμβρίου του 2024, ενώ τα Monument Valley 1 και 2 θα προστεθούν στην υπηρεσία στις 19 Σεπτεμβρίου και 29 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.