ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το MultiVersus επιστρέφει ολοκληρωμένο στις 28 Μαΐου

Έτοιμη να το κυκλοφορήσει κανονικά αυτή τη φορά η Player First Games!

Επικρατούσε ένα μυστήριο γύρω από την περίπτωση του MultiVersus, εφόσον οι δημιουργοί του το εξαφάνισαν από παντού μετά την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή της open beta του, που όμως στιγματίστηκε από το γεγονός ότι ήδη εμπεριείχε πληθώρα από microtransactions. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, το παιχνίδι είναι σχεδόν έτοιμο να γίνει ξανά διαθέσιμο, αυτή τη φορά όμως στην έκδοση 1.0, στην πλήρη δηλαδή μορφή του, κάτι που θα συμβεί στις 28 Μαΐου, ξανά ως free-to-play κυκλοφορία.

Μέσα από ένα developer update με τον director του παιχνιδιού, η Player First Games μας ενημερώνει πως αξιοποίησαν τον χρόνο που το παιχνίδι βρέθηκε εκτός διακομιστών ώστε να τελειοποιήσουν τους μηχανισμούς του, να δοκιμάσουν και να προσθέσουν νέα πράγματα, με σημαντικότερη εκ των αλλαγών να θεωρείται η μετάβαση στην Unreal Engine 5. Επιπλέον εργάστηκαν πάνω στη δημιουργία ενός αυτόνομου PvE mode, το οποίο θα προσφέρει πολλές επιβραβεύσεις σε όσους επιλέξουν να αντιμετωπίσουν τη CPU στις διάφορες προκαθορισμένες δοκιμασίες του. 

Από εκεί και πέρα δεν μας έγιναν γνωστά περισσότερα ως προς το ρόστερ των χαρακτήρων ή τις νέες πίστες, όμως ο Tony Huynh μας διαβεβαιώνει πως υπάρχει "ψωμί" και πολλά νέα πράγματα να ανακαλύψουμε στο ολοκληρωμένο πια MultiVersus, όπως και ένα μαρκοπρόθεσμο πλάνο υποστήριξης του παιχνιδιού.

28 Μαΐου, λοιπόν, το MultiVersus θα επιστρέψει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.