ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο Battlefield θα διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης στην ιστορία της σειράς

Αρκετά αισιόδοξοι δείχνουν στην EA.

Ένα μεγάλο restart φαίνεται πως ετοιμάζεται στη σειρά Battlefield, με την ΕΑ να έχει επιστρατεύσει ό,τι στούντιο είχε και δεν είχε, καταφέρνοντας να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ομάδα που φτιάχνει Battlefield ever. Την αποκάλυψη την έκανε ο Andrew Wilson, CEO της EA, ο οποίος δήλωσε πως οι μελλοντικές εμπειρίες Battlefield αναπτύσσονται από την μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του franchise.

Είχαμε αναφέρει μάλιστα σχετικά πρόσφατα, πως ένα remake του δεύτερου Dead Space ίσως να θυσιάστηκε για την ώρα, με την Motive Studio να συνεισφέρει τα μέγιστα μαζί με τα στούντιο της EA DICE, Criterion και Ripple Effect, για να δημιουργήσουν ένα Battlefield universe άρρητα συνδεδεμένο με multiplayer αλλά και single-player εμπειρίες.

Μάλιστα, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα ο ίδιος ο Wilson φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε, αναφέροντας πως πιστεύει πως αυτό που χτίζεται είναι ακόμα μία τρομερή ζωντανή υπηρεσία. Επιπλέον, γνωρίζουμε πως η season 7 του Battlefield 2042 είναι και η τελευταία του, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα έχουμε χειροπιαστά νέα για το νέο πόνημα της EA.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.