ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο Crazy Taxi θα είναι open world με online multiplayer στοιχεία

Ακόμα πιο θεότρελο θέλει να το κάνει η SEGA!

Η πρώτη σχετική διαπίστωση πραγματοποιήθηκε από τα job listings του ιαπωνικού κολοσσού, που αναφέρουν πως η επιστροφή του Crazy Taxi θα το δει να διαθέτει AAA διαστάσεις, open world δομή και πολλά διαδικτυακά funcionalities. Πλέον, έχει δημοσιευθεί και μία συνέντευξη με τον Kenji Kanno, παραγωγό του franchise, που επιβεβαιώνει πως θέλουν να φτιάξουν κάτι "εντελώς καινούριο" και που θα δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς παίκτες να παίξουν στον ίδιο κόσμο και να μάχονται για το ποιος θα "φάει" το κόκκινο καλύτερα ή ποιος θα διπλοπαρκάρει αποτελεσματικότερα.

"Στόχος είναι να διατηρήσουμε το στυλ του Crazy Taxi, ενώ εφαρμόζουμε νέους σύγχρονους μηχανισμούς", είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά, υπάρχει πολύς χώρος για πειραματισμούς και βελτιώσεις, δεδομένου του ότι το τελευταίο Crazy Taxi που παρέδωσε η SEGA ήταν το Crazy Taxi 3: High Roller του 2002. 

Ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα του όλου reboot, εφόσον απλά είχε ανακοινωθεί ως τμήμα της αναβίωσης πολλών κλασσικών SEGA games, ούτε έχουμε κάποια εικόνα ως προς το πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.