ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο Doom θα αποκαλυφθεί στο Xbox Games Showcase

Με ονομασία "Doom: The Dark Ages".

Απέχουμε κάτι παραπάνω από 2 εβδομάδες για το Xbox Games Showcase, με τις φήμες γύρω από τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσουμε να έχουν φουντώσει. Τελευταία και πιο αξιόπιστη φήμη είναι αυτή που μετέδωσε πρόσφατα ο γνωστός insider, Tom Henderson, ο οποίος αποκάλυψε πως στην παρουσίαση της Microsoft θα δούμε να αποκαλύπτεται το νέο Doom, το οποίο θα ονομάζεται Doom: The Dark Ages.

Παλαιότερα ο συγκεκριμένος τίτλος είχε την κωδική ονομασία «Year Zero», με τον Henderson να αναφέρει επίσης πως οι πληροφορίες που έχει το περιγράφουν ως ένα μεσαιωνικό παιχνίδι, εμπνευσμένο από τον κόσμο του Doom. Τόσο η κωδική του ονομασία του, όσο και η αναφορά στον μεσαίωνα ίσως σημαίνουν πως πιθανώς θα εξερευνήσουμε το παρελθόν του Doomslayer, δηλαδή ίσως να μιλάμε για κάποιο prequel. Επίσης, γνωρίζουμε πως η ανάπτυξη του έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Πριν από καιρό και άλλοι αξιόπιστοι δημοσιογράφοι είχαν αναφέρει πως το νέο Doom θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου, κάτι που σίγουρα ενισχύεται αισθητά με τις σημερινές αποκαλύψεις του Henderson. Η σειρά Doom αναπτύσσεται από την id Software, με τελευταίο παιχνίδι του franchise να είναι το εξαιρετικό Doom Eternal.

Ο κύκλος των ειδήσεων γύρω από το Doom: The Dark Ages συμπληρώθηκε και από τον επίσης αξιόπιστο Jez Corden του Windows Central, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα είναι multiplatform, κατά πάσα πιθανότητα από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, πράγμα που σημαίνει πως εκτός των PC και Xbox Series X|S θα το δούμε και στο PS5.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.