ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο υλικό του Death Stranding 2 μας γνωρίζει στους χαρακτήρες του

Νέα αινιγματικά πλάνα μας έδειξε ο Kojima στο Tokyo Game Show!

Το πάνελ του Death Stranding 2: On The Beach στο φετινό Tokyo Game Show μπορεί να δημιούργησε περισσότερες απορίες από ό,τι έδωσε απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον μας παρείχε νέα πλάνα από τον επόμενο μεγάλο τίτλο της Kojima Productions. 

Σε ένα εκ των φανερωμένων clips, το παιχνίδι μας συστήνει στην "Tomorrow" της Elle Fanning και στη "Rainy" της Shioli Kutsuna, βλέποντάς τις να τακτοποιούν κούτες μέσα σε κάποια βάση της Drawbridge (ίσως στο DHV Magellan). Το ενδιαφέρον κομμάτι της εν λόγω σκηνής είναι η εγκυμονούσα Rainy και η συζήτηση γύρω από τα μωρά και τη γέννησή τους, με τον Dollman που κρέμεται στον γοφό του Sam να αναφέρεται στην Tomorrow ως παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε "στο βασίλειο των νεκρών". Η δε Rainy φαίνεται πως ανήκει στη δική μας διάσταση, εξού και η θεωρία των πρωταγωνιστών πως θα πραγματοποιήσει φυσιολογικό τοκετό. Όλα αυτά, λίγο πριν αρχίσουν όλοι τους -πλην του Sam φυσικά- να τραγουδούν για το μωρό στην κοιλιά της. Yeah...

Σε άλλη σκηνή βλέπουμε τη συνάντηση του Sam με τον Heartman, τον χαρακτήρα του πρώτου game με την όψη του Nicolas Winding Refn, ανταλλάσσοντας μόλις μερικά λόγια που μας παραπέμπουν στο ότι έχουν να συναντηθούν καιρό. Ο Heartman εξηγεί στον Dollman στην πορεία τι παίζει με τον exoskeleton που φοράει, αφού το μηχάνημα φαίνεται να του επιτρέπει να καταρρέει άφοβα και να τον κρατάει σε μη επιβλαβείς για το σώμα του στάσεις κάθε φορά που -ο καημένος- ξαναταξιδεύει προς το "Beach" προς αναζήτηση της οικογένειάς του.

Από το καινούριο footage δεν θα μπορούσε να λείπει η Fragile, που από τα πρώτα τρέιλερ του παιχνιδιού καταλαβαίνουμε πως ευθύνεται για την ένταξη του Sam στην μπίζνα της Drawbridge. Εδώ τον ξεναγεί στο DHV Magellan και τον οδηγεί στον "Tarman" (με το likeness του George Miller), τον γιατρό, γεωφυσικό και πιλότο του Metal Gear... οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκονται. Εντύπωση μας προκαλεί ξανά η φτερωτή γάτα του Tarman, φτιαγμένη από πίσσα, ενώ στο πάτωμα ο Sam βρίσκει ένα BB pod που υποθέτει ότι ανήκει στη Lou. 

Αντί για raw gameplay πλάνα, σε pure Kojima fashion, ο δημιουργός του Death Stranding 2: On The Beach προτίμησε να μας δείξει πόσο διασκεδαστικό είναι το photo mode στο sequel, βάζοντας κυρίως τις γυναίκες του παιχνιδιού να ποζάρουν και να χορεύουν για μερικές λήψεις.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, ο Kojima επιβεβαίωσε επίσης πως η Kojima Productions έχει κατασταλάξει στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού της, ωστόσο αυτή θα γίνει γνωστή σε εμάς μέσα στο 2025. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.