ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Netflix θέλει παιχνίδια της σειράς GTA στην πλατφόρμα του

Αυτό κι αν θα ήταν ενίσχυση.

Ένα ρεπορτάζ του The Wall Street Journal (WSJ) μας μιλά για τις επενδυτικές ενέργειες του Netflix και συγκεκριμένα της Netflix Games, στην προσπάθειά της να εμπλουτίσει τα προνόμια των συνδρομητικών πακέτων της υπηρεσίας με περισσότερα παιχνίδια. Το γούστο της δείχνει να είναι μάλιστα αρκετά εκλεπτυσμένο, αφού δεν πάει να προσκαλέσει κανέναν τυχαίο στον streaming κόσμο της, αλλά έναν από τους μεγαλύτερους κολοσσούς του gaming, την TakeTwo Interactive.

Το αποκλειστικό άρθρο του WSJ αναφέρει πως το Netflix έχει έρθει σε επικοινωνία με τη μητρική εταιρεία της Rockstar Games, με την ελπίδα πως θα πάρει τη - σίγουρα κοστοβόρα - άδεια να συμπεριλάβει κάποιο/α παιχνίδι/α της σειράς GTA στην πλατφόρμα του. Δεν ξεκαθαρίζεται κατά πόσο ευελπιστεί να συμφωνήσει για κάποιο υπάρχουν GTA παιχνίδι ή για ένα μελλοντικό project, με τις πιθανότητες να γέρνουν ξεκάθαρα προς το πρώτο, όταν η Rockstar σίγουρα ελπίζει να πουλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια αντίτυπα του επόμενου Grand Theft Auto.

Για την ώρα, ο video game κατάλογος του Netflix είναι διακριτικός, αλλά με ενδιαφέρουσες περιπτωσούλες όπως αυτή του Oxenfree II: Lost Signal ή του TMNT: Shredder's Revenge. Το να έμπαινε ένα GTA στη λίστα παιχνιδιών που προσφέρει μία συνδρομή θα ήταν σίγουρα σοβαρή υπόθεση και σίγουρα έχει τα λεφτά να το ρισκάρει. Μένει να δούμε αν η TakeTwo είναι on board με αυτή την ιδέα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.