ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το New World της Amazon έρχεται και σε κονσόλες

Το κάποτε viral MMO ανοίγεται σε μεγαλύτερο κοινό!

Σε λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτα να δείξει ο Geoff Keighley στο εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest, αφού μετά τα Civilization VII και Sonic X Shadow Generations είχαμε την αναπάντεχη αποκάλυψη μίας ακόμη... αποκάλυψης. Ένας χρήστης του Reddit ανέβασε φωτογραφία βγαλμένη μέσα από το PS Store, όπου και εντόπισε ένα μεγάλο διαφημιστικό του New World: Aeternum, προαναγγέλοντας πως μάλλον μέσα στις επόμενες ώρες θα επιβεβαιωθεί η μεταφορά του παιχνιδιού και σε κονσόλες.

Το New World είναι το μεγάλο MMO της Amazon που έκανε χαμό κατά την κυκλοφορία του στα PC, ενώ ο υπότιτλος "Aeternum" μας παραπέμπει σε κάποια διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού, που προφανώς δημιουργήθηκε για τις ανάγκες προσαρμογής του σε περιβάλλον κονσολών. Ο ίδιος όρος στον κόσμο του New World ανήκει στην κύρια τοποθεσία του παιχνιδιού. Το σχετικό ad είχε και ταμπελίτσα "Sponsored" που σημαίνει πως η Sony έχει δώσει τα χέρια με την Amazon για την επί χρήμασι προώθησή του στο PlayStation οικοσύστημα.

Ο Tom Henderson φαίνεται να γνώριζε πράγματα και επί αυτού, πληροφορώντας μας ότι το New World θα έρθει σε PS5 και Xbox Series X|S στα μέσα Οκτωβρίου.

Εννοείται πως λίγα λεπτά αργότερα το banner εξαφανίστηκε από προσώπου Γης και περιμένουμε πλέον τη διεξαγωγή του Summer Game Fest για περισσότερα.

[UPDATE]: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και το ρητό αποδείχθηκε αληθινό και στην περίπτωση του New World. Στη γιγαντοοθόνη του Summer Game Fest είδαμε το New World: Aeternum να ξεπροβάλλει και να επιβεβαιώνει τον ερχομό του δημοφιλούς MMO σε PS5 και Xbox Series X|S στις 15 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει το base game, ενισχυμένο από όλα τα κατά καιρούς updates που έχει δεχθεί, αλλά και revamped content γύρω από το story, τους διαλόγους του και το leveling. Επιπλέον θα φέρει μαζί της ένα μεγάλο PvP zone, υποστήριξη 10-player raid, νέα classes, end-game solo challenges, ανανεωμένα control schemes και νέο gear. Και το πιο ευχάριστο από όλα, θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ των κονσολών και των PC.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.