ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το παιχνίδι Up της Pixar πλησιάζει στο PS Plus Premium

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Η Ταϊβάν είναι για ακόμα μία φορά υπεύθυνη που δεν θα εκπλαγούμε από κάποιες εκ των Classics προσθηκών του PS Plus Premium. Το εγχώριο σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης κάθε ψυχαγωγικού προϊόντος πιάστηκε να βαθμολογεί το Up, το βιντεοπαιχνίδι που βασίζεται στο ομώνυμο animated film των Disney και Pixar. Ο τότε τίτλος είχε πραγματοποιήσει cross-gen κυκλοφορία πίσω στο 2009, με τη συγκεκριμένη μεταφορά να φαίνεται πως στηρίζεται στην PSP έκδοσή του. 

Το γεγονός ότι βρέθηκε rated για PS4/PS5 μας παραπέμπει ευθέως στην επικείμενη εισαγωγή του στα κλασσικά παιχνίδια του PS Plus Premium, εφόσον έχουμε δει αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις που αποδείχθηκαν ως φαίνονταν, με πιο πρόσφατη αυτή των Tekken 6 και SoulCalibur. Ωστόσο δεν περιμένουμε να το δούμε στη μεθαυριανή ανακοίνωση των προσθηκών του Νοεμβρίου, εφόσον στις προηγούμενες σχετικές στιγμές χρειάστηκε να περιμένουμε λίγους μήνες για την άφιξη των αξιολογημένων games.

Όσοι δεν έχουνε καμία εικόνα, το παιχνίδι Up ακολουθεί το storyline της ταινίας, εστιάζοντας στους Carl, Russell και το σκυλάκι, τον Dug. Είναι ένα γρήγορο puzzle-platformer, που βασίζεται στην εναλλαγή και των τριών για να προσπεραστούν τα εμπόδια της περιπέτειάς τους, αφού τα μπαλόνια που δέθηκαν στο σπίτι του πρώτου τους ανέβασαν... στα ύψη.

Για να απολαύσετε τη χαριτωμενιά του θα πρέπει να είστε συνδρομητές του PS Plus Premium, του ύψιστου PS Plus tier, που προσφέρει μεταξύ άλλων και πρόσβαση σε backwards compatible PlayStation παιχνίδια που άφησαν εποχή για διαφορετικούς λόγους έκαστο. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.