ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"To Palworld δεν θα γίνει free-to-play" ξεκαθαρίζουν οι developers του

Αναθεωρήστε, αν αυτό ήταν που περιμένατε για να το παίξετε!

Διαφορετικά οραματίζονται οι δημιουργοί του Palworld το μέλλον του παιχνιδιού τους, κόντρα σε διάφορα δημοσιεύματα και την κοινή γνώμη.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσουν τα ερωτήματα που προέκυψαν μετά από τη δημοσίευση μίας συνέντευξης που έδωσαν γύρω από την επόμενη μέρα και την μακροπρόθεσμη πλήρη έκδοσή του, οι προγραμματιστές της Pocketpair κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να στρέψουν το Palworld σε δωρεάν game, ούτε πρόκειται να του δώσουν μία games-as-a-service δομή:

"[...]είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε την ιδανική διαδρομή, αλλά έχουμε ήδη αποφασίσει ότι η προσέγγιση F2P/GaaS δεν είναι κατάλληλη για εμάς.

Το Palworld δεν σχεδιάστηκε ποτέ με αυτό το μοντέλο κατά νου και θα απαιτούσε πολλή δουλειά για να προσαρμοστεί το παιχνίδι σε ένα τέτοιο σημείο. Επιπλέον, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι αυτό που θέλουν οι παίκτες μας και βάζουμε πάντα τους παίκτες μας πρώτους.

Εξακολουθούμε να εξετάζουμε τα skins και τα DLC για το Palworld στο μέλλον ως μέσο υποστήριξης της ανάπτυξης, αλλά θα το συζητήσουμε ξανά μαζί σας καθώς πλησιάζουμε σε αυτό το σημείο. Προς το παρόν, η προτεραιότητά μας παραμένει να κάνουμε το Palworld το καλύτερο δυνατό παιχνίδι."

Πολλά μπορούν να αλλάξουν, μην ξεχνάτε ότι το παιχνίδι εξακολουθεί να προσφέρεται μέσω Steam Early Access και Xbox Game Preview. Παρόλα αυτά στην Pocketpair φαίνεται να έχουν κατασταλάξει σε μερικές κεντρικές αποφάσεις για το πώς θα εξελίξουν το Palworld. Το παιχνίδι πάντως έχει προσγειωθεί πια στην πραγματικότητα (μετρά 15.000+ ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, έναντι 2.1 εκατομμυρίων στο launch).

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.