ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Palworld γίνεται viral με 1 εκατομμύριο πωλήσεις μέσα σε 8 ώρες

Δεν χωράνε το κοινό οι servers!

Κάποιοι το χαρακτήρισαν ως "το Pokémon αν έβγαινε από Αμερικάνους". Πολλοί χλεύασαν το concept που θέλει τα pals του παιχνιδιού να κρατάνε όπλα, αντί απλά να είναι πιστά companions και να ακολουθούν εντολές. Γελά καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος, όμως, αφού τη στιγμή που μιλάμε οι devs στην Pocket Pair ψάχνουν τρόπους να διευρύνουν την χωρητικότητα των διακομιστών τους, ούτως ώστε να φιλοξενήσουν τον πληθυσμό που έχει στηθεί και περιμένει να συνδεθεί στο Palworld.

Όπως οι ίδιοι επιβεβαίωσαν, το παιχνίδι τους μάζεψε 1 εκατομμύριο παίκτες μέσα στο αναγραφόμενο διάστημα ωρών, γεγονός για το οποίο είναι ευγνώμονες, αλλά προς το παρόν δεν έχουν χρόνο να γιορτάσουν. Οι servers του παιχνιδιού στα PC δυσκολεύονται να "σηκώσουν" όλη αυτή την κοσμοσυρροή, ενώ οι Xbox παίκτες μπορούν να μπουν σε lobbies με μόνο 4 πραγματικούς παίκτες έναντι 32 που ισχύει για το Steam. 

Αναφέραμε ότι το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε σε early accesss; Φανταστείτε τι θα γινόταν στο ενδεχόμενο ενός πλήρους launch ή αν κυκλοφορούσε και σε PlayStation και Switch πέραν των PC και Xbox. Να σημειώσουμε ότι η επιτυχία του παιχνιδιού σημειώνεται ως "1 εκατομμύριο πωλήσεις", κάτι που μας κατευθύνει σε actual αγορές του και όχι σε παίκτες μέσω Game Pass ας πούμε. Δεν μας κάνει και εντύπωση, εφόσον σήμερα καταγράφηκε στιγμή όπου πάνω από 320 χιλιάδες παίκτες ήταν μέσα στο παιχνίδι μέσω Steam ταυτοχρόνως. 

Είναι το Palworld το νέο online game που θα συζητηθεί και θα μας απασχολεί για το επόμενο χρονικό διάστημα; Θα λάβει την κατάλληλη υποστήριξη για να γίνει κάτι διαχρονικό όπως το Fortnite; Για να δούμε!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.