ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Pokémon Legends: Z-A έρχεται το 2025 στο Switch

Με "άρωμα" gen 6 το sequel του Legends: Arceus!

Με την αποκάλυψη του επόμενου μεγάλου τίτλου της Game Freak έκλεισε το σημερινό Pokémon Presents που, παρά τα όσα ακούγονταν, δεν θα είναι κάποιο remake των Pokémon Gold & Silver ή των πρώτων Black & White. Αντ' αυτού, η ομάδα στην οποία ανήκουν όλα τα mainline παιχνίδια της σειράς αναπτύσσει το επόμενο κεφάλαιο της ακόμη νέας της σειράς Pokémon Legends, που ξεκίνησε το 2022 με το Arceus και θα συνεχιστεί με το μόλις ανακοινωθέν Z-A. 

Από το τρέιλερ δεν μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά πλην του ότι υπήρξε αναφορά στη Lumiose City του Kalos Region, περιοχή που όντως γνωρίσαμε στις κασέτες Pokémon X & Y. Για το story αναφέρεται εν συντομία πως εκεί θα ξαναχτίζεται μία πολύ που θα είναι φιλική προς ανθρώπους και Pokémon! Κατά τα άλλα είδαμε μόνο μορφές και σιλουέτες διαφόρων Pokémon να εμφανίζεται μέσω neon φωτισμών (Pikachu, Pyroar, Flabébé, Klefki, Gyarados, Hawlucha), υπήρξε μικρό teasing για επιστροφή των Mega Evolutions και όλα αυτά λίγο πριν μας επιβεβαιωθεί το όνομα του παιχνιδιού, αλλά και το γεγονός πως αυτό θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του Switch μέσα στο 2025.

Φυσικά, ακόμα παίζει το σενάριο να υπάρχει remake για το πρόγραμμα του 2022 αφού, όπως έγινε και με την ILCA και τα Brilliant Diamond και Shining Pearl, ενδεχομένως κάτι τέτοιο να έχει ανατεθεί σε third-party ομάδα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.