ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο delay για το remake του Prince of Persia: The Sands of Time

Πάει για 2022 με απουσία από το Ubisoft Forward.

To Prince of Persia: Sands of Time Remake δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, μετά την αναβολή που πήρε για το 2022, και το Ubisoft Forward δε μας επιφυλλάσει κανένα νέο σχετικά με το ζήτημα ή το game γενικότερα.

Σύμφωνα με απευθείας ανακοίνωση από τους ίδιους τους developers, η ομάδα κάνει  "σπουδαία πρόοδο προς την κυκλοφορία του παιχνιδιού το ερχόμενο έτος, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να μοιραστεί περαιτέρω πληροφορίες." Το Remake της πολυαγαπημένης σειράς ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και θα είναι εν τέλει διαθέσιμο σε PS4, Xbox One και PC. Αρχικά η κυκλοφορία του σχεδιαζόταν για τις 21 Ιανουαρίου και έκτοτε έχει αναβληθεί δύο φορές.

Το Ubisoft Forward λαμβάνει χώρα την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 10:00 π.μ και, ως τώρα, γνωρίζουμε ότι η Ubisoft θα δώσει νέες πληροφορίες σχετικά με τα Rainbow Six Extraction, Far Cry 6, Riders Republic και Assassin`s Creed Valhalla. 

Πηγή: Game Informer

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88