ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Prince of Persia: The Lost Crown έγινε gold

Όλα είναι έτοιμα για την 18η Ιανουαρίου!

Με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό tweet, η Ubisoft δήλωσε πως μας περιμένει να βιώσουμε τη μυθική Περσία όπως ποτέ άλλοτε, καθώς το Prince of Persia: The Lost Crown έγινε gold ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Για όσους και όσες δεν γνωρίζουν, ο όρος «gold» προκύπτει όταν η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί και το παιχνίδι είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Το νέο παιχνίδι της ιστορικής σειράς αποτελεί κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς όντας εμπνευσμένο από το metroidvania είδος, προσφέρει μία φρέσκια αλλά και γεμάτη νοσταλγία 2D platforming εμπειρία. Παράλληλα, μας μεταφέρει και μία νέα ιστορία, αυτή του Sargon ο οποίος πρέπει να ταξιδέψει στην καταραμένη πόλη του Mount Qaf για να σώσει τον original Prince of Persia, Ghassan.

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch, ενώ στις 11 του μήνα θα μπορείτε να κατεβάσετε το demo του παιχνιδιού.

Τέλος, αν θέλετε και κάτι πιο διαδραστικό από το αναλυτικό hands-on preview μας για το Prince of Persia: The Lost Crown, μπορείτε παρακάτω να παρακολουθήσετε και το βίντεο που ετοίμασαν ο Γιάννης με τον Δημήτρη και στο οποίο συζητούν τις καλές εντυπώσεις που αποκόμισε ο Γιάννης από τις 3.5 ώρες που πέρασε με το παιχνίδι.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...