ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το πρώτο WRC από την EA είναι γεγονός

Αποκαλύφθηκε το EA Sports WRC.

Την είσοδο της στον κόσμο του ράλλυ ετοιμάζεται να κάνει η EA, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της αναλαμβάνει να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι WRC. Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η ικανότατη Codemasters, η οποία δημιούργησε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την Unreal Engine.

«Το EA Sports WRC είναι η πιο αγνή μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου κάθε στάδιο είναι ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο, το τερέν και τον εαυτό σας. Αυτό είναι το παιχνίδι ράλλυ που πάντα θέλαμε να δημιουργήσουμε, συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση και την τεχνογνωσία του στούντιο μας με την επίσημη άδεια του WRC, που αντιπροσωπεύει την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ράλλυ, δήλωσε ο Ross Gowing, senior creative director της Codemasters.

18 επίσημες πίστες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα περιλαμβάνει το νέο EA Sports WRC, ενώ θα διαθέτει επίσης 10 τρέχοντα αυτοκίνητα των WRC, WRC2 και Junior WRC και ακόμα 68 εμβληματικά αυτοκίνητα ράλλυ των τελευταίων 60 ετών. Θα υποστηρίζεται επίσης multiplayer 32 παικτών με τη δυνατότητα cross-platform.

Το EA Sports FC θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για PS5, Xbox Series X|S και PC, με όσους επιλέξουν να πραγματοποιήσουν ψηφιακή προ-παραγγελία να έχουν πρόσβαση από τις 31 Οκτωβρίου.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.