ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το πρώτο ξέφρενο trailer της ταινίας Borderlands κατέφθασε

Στον ρόλο του Claptrap ο Jack Black!

Τα τελευταία έτη βλέπουμε ολοένα και περισσότερα σύμπαντα διάφορων games να προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη, και μάλιστα από μεγάλες παραγωγές. Ένα από αυτά θα είναι και το Borderlands, με την ταινία του να διαθέτει την τρέλα, την ένταση, αλλά και τον χαβαλέ που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια το franchise. 

Η ταινία θέλει τη Lilith, μία διαβόητη outlow να επιστρέφει στον πλανήτη της, Pandora, με στόχο την εύρεση της εξαφανισμένης κόρης του πιο ισχυρού S.O.B. του σύμπαντος, δηλαδή του Άτλαντα. Στο ταξίδι της όμως θα συναντήσει μία άκρως ακατάλληλη ομάδα, μπορεί και όχι, με την οποία θα συνάψει συμμαχία ώστε να βρουν και να προστατέψουν το χαμένο κορίτσι. Φυσικά, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, με αρκετούς εξωγήινους και επίδοξους ληστές να δυσκολεύουν το έργο τους.

Πάνω κάτω αυτό είναι το σενάριο που θα παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι, όπου και κυκλοφορεί η ταινία Borderlands. Στο καστ περιβάλλεται από αρκετά γνωστούς ηθοποιούς, με την Cate Blanchett να υποδύεται την Lilith, τον Kevin Hart στον ρόλο του Roland, τον Jamie Lee Curtis ως Tannis, ενώ ο αγαπημένος Jack Black θα χαρίσει τη φωνή του στον Claptrap.

Αξίζει να σημειωθεί πως την παραγωγή της ταινίας την έχουν αναλάβει οι δημιουργοί των ταινιών Uncharted, Spider-Man και Venom, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει πως υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να μεταφερθεί σωστά ένα video game στον σινεμά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.