ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το PS Store "προδίδει" την PC κυκλοφορία του πρώτου Red Dead Redemption

Η Sony ήταν σε φάση "I'll do it myself"!

Με τον πλέον πιο αντισυμβατικό τρόπο συνέβη η πιο πιστευτή προ-επιβεβαίωση ότι το original Red Dead Redemption θα έρθει επιτέλους στους υπολογιστές. Πολλοί πίστευαν πως, εφόσον το περσινό re-launch σε PS4 και Switch δεν έφερε την western περιπέτεια και στα PC, δεν υπήρχε περίπτωση να πραγματοποιηθεί ποτέ αυτή η επιθυμία των fans. Παρόλα αυτά, η ανανέωση που πραγματοποίησε η Sony στην περιγραφή του παιχνιδιού στο PS Store μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε το αντίθετο.

Με λεζάντες που αναφέρουν "ζήστε τις επικές western περιπέτειες που καθόρισαν ολόκληρη γενιά – τώρα για πρώτη φορά σε PC" και "διαθέτει όλες τις αναβαθμίσεις της έκδοσης για κονσόλες του 2023 καθώς και βελτιώσεις ειδικά για τους υπολογιστές", μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο πλέον πως κάτι σκαρώνει η Rockstar. Με μία τέτοια διαρροή δεν αποκλείεται να πέσουν οι μάσκες από στιγμή σε στιγμή, και να έχουμε την πρώτη native PC έκδοση του Red Dead Redemption εδώ και 14 χρόνια.

Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να περιμένετε καρτερικά για την άφιξή του, υπόψιν σας ότι στο πακέτο του θα περιλαμβάνεται φυσικά και το Undead Nightmare DLC.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.