ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το remaster του Until Dawn καταφθάνει το φθινόπωρο με σημαντικές αλλαγές | State of Play

Κυκλοφορεί σε PS5 και PC.

Ένα από τα καλύτερα games της προηγούμενης γενιάς για το PS4 ήταν αδιαμφισβήτητα το Until Dawn. Το interactive movie της Supermassive Games κυκλοφόρησε το 2015, προκαλώντας φόβο και τρόμο με το story του. Σχεδόν μία δεκαετία μετά, η Sony αποφάσισε την επανακυκλοφορία του για PS5 και PC για το ερχόμενο φθινόπωρο όπως γνωρίζαμε από το περασμένο State of Play.

Στο νέο trailer εντοπίσαμε διαφορές στα γραφικά με σχετική ευκολία, χάρις στη χρησιμοποίηση της νέας Unreal Engine 5, η οποία βελτίωσε τα μοντέλα των χαρακτήρων, τα textures αλλά και τους φωτισμούς. Το remaster του Until Dawn δεν μένει μόνο εκεί, καθώς θα επεκτείνει κάπως την ιστορία του παιχνιδιού, προσθέτοντας νέες τοποθεσίες και συλλεκτικά αντικείμενα, ενώ ορισμένα από τα animations έχoυν ανακατασκευαστεί. 

Μία σημαντική διαφορά βέβαια είναι πως στο τιμόνι της ανάπτυξης δεν βρίσκεται αυτή τη φορά η Supermassive Games αλλά η Ballistic Moon, ενώ τέλος θα ακούσουμε ένα διαφορετικό soundtrack από αυτό που είχαμε συνηθίσει, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Mark Korven, ο οποίος έχει εργαστεί παλαιότερα σε horror movies όπως το The Witch.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.