ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το "Resident Evil 9" εμφανίστηκε στο Metacritic

Ίσως πλησιάζουμε στα αποκαλυπτήρια της Capcom!

Χωρίς λόγο και αιτία, χωρίς εξήγηση ή λογική από πίσω, παρατηρούμε μία καταχώρηση του Metacritic που σηκώνει φρύδια. Η ιστοσελίδα που ενώνει τις βαθμολογίες των παγκόσμιων media για ταινίες, μουσική και παιχνίδια έχει ανεβάσει ένα προφίλ παιχνιδιού για το Resident Evil 9, που φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Αυτή ίσως να είναι η πρώτη πιστευτή επιβεβαίωση για το όνομα του επόμενου Resident Evil, όπως και μας δημιουργεί την ιδέα πως πλησιάζουμε στο reveal του παιχνιδιού από την Capcom.

Αξίζει να θυμηθούμε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το Metacritic είχε δημοσιεύσει listing της Gold Edition του RE4 Remake, κάτι που εν τέλει ανακοινώθηκε επισήμως δύο μήνες αργότερα. Ίδιο franchise, ίδιος publisher, πιθανό να έχουμε ίδια κατάληξη και με το RE9, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τον Δεκέμβριο θα διεξαχθούν τα The Game Awards, μία σκηνή παραπάνω από υποψήφια για μία μεγάλη ανακοίνωση όπως αυτή. 

Πάντως το σχετικό listing εξακολουθεί να είναι ανεβασμένο στο Metacritic, σημειώνοντας τα PS5 και Xbox Series X|S ως συμβατές πλατφόρμες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.