ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το "Resident Evil 9: Revenant Shadows" και τρία remakes εμφανίστηκαν στο κατάστημα Playasia

Μαζικό ανέβασμα προϊόντων που δεν θα αρέσει στην Capcom.

Το ομώνυμο ασιατικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βιντεοπαιχνιδιών προέβη σε μία κίνηση που είτε δεν έχει καμία αξία και μας αναστάτωσε τσάμπα, είτε απλά διέρρευσε όλα τα κοντινά πλάνα της Capcom γύρω από τη σειρά Resident Evil.

Μόλις μία εβδομάδα μετά τις πληροφορίες του Dusk Golem για όλα τα remakes και το RE9, βρέθηκαν listings στο Playasia για προ-παραγγελία των Resident Evil 9: Revenant Shadows, Resident Evil 5 Remake, Resident Evil 0 Remake και Resident Evil - Code Veronica Χ Remake. Όλα τους είναι ανεβασμένα με placeholder εικόνες και άτυπες ημερομηνίες κυκλοφορίας, κάτι που δημιουργεί κενό στην εγκυρότητα των εν λόγω καταχωρήσεων. Από την άλλη, κανένα κατάστημα δεν θα ήθελε να συλλέξει pre-orders που δεν θα μπορέσει να διεκπεραιώσει, αφού κινδυνεύει και νομικά με αυτό τον τρόπο, συν το ότι όλα τα προαναφερθέντα εξακολουθούν να είναι live στο Playasia παρότι έχει προκληθεί ήδη ντόρος.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον δεδομένο που μπορούμε να αποσπάσουμε είναι η περίπτωση του RE9 και του υποτίτλου του "Revenant Shadows", εφόσον είναι η πρώτη φορά που ακούμε αυτή τη συμπληρωματική πληροφορία για το επόμενο μεγάλο Resident Evil, χωρίς να μας εξηγούνται πολλά βέβαια, αφού η περιγραφή του παιχνιδιού είναι επίσης γραμμένη στο χέρι και γενικότατη.

Το παράδοξο είναι πως δύσκολα η Capcom να βρίσκεται τόσο κοντά στην κυκλοφορία και των τεσσάρων αυτών games ώστε να είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με τις παραγγελίες τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.