ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Λιανέ ζούμε σε video game να σε δούμε.

Το reality που βαράει κόκκινο στα νούμερα της ελληνικής τηλεόρασης κάθε βράδυ που προβάλλεται μετατρέπεται σε βιντεοπαιχνίδι μέσα από τη συνεργασία των Magic Pockets, Microids και της επωνυμίας στην οποία ανήκει το show της Καραϊβικής, της Banijay Brands.

Το Survivor – Castaway Island είναι, λοιπόν, ένα παιχνίδι δοκιμασιών και επιβίωσης υπό αντίξοες συνθήκες, μέσα από το οποίο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις που βλέπουμε στο πραγματικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφενός αντέχοντας την πείνα και τα προβλήματα που δημιουργεί η φύση και αφετέρου συμμετάσχοντας σε ένα σωρό από δοκιμασίες που θα εξασφαλίσουν την παραμονή του χαρακτήρα σας στο παιχνίδι, με στόχο πάντα το μεγάλο έπαθλο.

Η περιγραφή του παιχνιδιού στο site της Microids αναφέρει:

«Για το Survivor – Castaway Island θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε το απόλυτο τεστ επιβίωσης! Καθώς εξερευνάτε μία επίβουλη τοποθεσία θα χρειαστεί να βασιστείτε στο ένστικτο επιβίωσης και τη στρατηγική σας για να παραμείνετε στον διαγωνισμό. Κάθε απόφαση που παίρνετε θα είναι καθοριστική για τη μοίρα σας. Είστε πονηροί, στρατηγικοί και αρκετά αδίστακτοι επιβληθείτε των αντιπάλων σας σε εξυπνάδα, ικανότητες και αντοχή;

[…] Μία λάθος κίνηση και το ταξίδι σας τελειώνει. Η επιβίωσή σας διακυβέβεται και μόνο η ισχυρότερη θέληση θα φτάσει μέχρι το τέλος.»

Δίχως να έχουμε ξεκάθαρη επιβεβαίωση, το παιχνίδι δεν δείχνει να έχει σχέση με party game, εφόσον περιγράφεται ως ατομική εμπειρία, παρά τη φύση των αγωνισμάτων που υπάρχουν σε αυτό. Η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου και οι πλατφόρμες που θα το δούμε είναι οι PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.