ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το South Park: Snow Day φέρνει Χριστουγεννιάτικη co-op δράση σε PC και κονσόλες

Και η βρισιά πάει σύννεφο!

Πέρασαν χρόνια από το The Fractured But Whole και ήταν καιρός για τη σειρά South Park να επιστρέψει στα video games. Το South Park: Snow Day! φαίνετια να είναι το παιχνίδι που κανείς δεν ζήτησε και όλοι χρειαζόμασταν, μεταφέροντας τη βιαιότητα και τη χυδαιότητα της animated σειράς σε μία co-op 3D περιπέτεια με τους Cartman, Stan, Kyle και Kenny.

Το παιχνίδι γιορτάζει «την πιο χαρούμενη μέρα στη ζωή ενός παιδιού» που σύμφωνα με την THQ Nordic, είναι όταν χιονίζει. Δεν προλαβαίνουμε να δούμε πολλά στο σύντομο τρέιλερ του, πέραν του ότι όλοι οι χαρακτήρες μοιράζονται το τρισδιάστατο περιβάλλον της πόλης και πλακώνουν κόσμο ανελέητα. Του development ηγείται η Question Games των The Magic Circle και The Blackout Club, στοχεύοντας να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PC, PS5, Xbox Series X|S και Switch.

Ενδιαφέρον το ότι το project εκδίδει η THQ, όταν το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς αναγκάστηκε να δοθεί τελευταία στιγμή στην Ubisoft, λόγω χρεωκοπίας. Παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι για το Snow Day! Ιδίως επιστρέφοντας στην αποδοχή που είχαν βρει μπροστά τους τα Stick of Truth και The Fractured But Whole.

Δεν γνωρίζουμε γιατί τόση έμφαση στο χιονισμένο στοιχείο ή αν θα μπορεί να χαρακτηριστεί «Christmas game», όμως δείχνει να κουβαλά τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του καρτούν: ακραίο χιούμορ και βωμολοχίες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.