ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το σπορ του Hogwarts γίνεται video game στο Harry Potter: Quidditch Champions

Τραβάτε να πάρετε μαγική σκούπα πριν τις 3 Σεπτεμβρίου!

Γνωρίζαμε πως η WB επέλεξε εσκεμμένα να μην συμπεριλάβει το Quidditch έστω ως mini-game στο Hogwarts Legacy και ο λόγος βρίσκεται μπροστά σας. Το Harry Potter: Quidditch Champions θα είναι ένα online game που πραγματεύεται ακριβώς αυτό, τη διεξαγωγή αγώνων Quidditch, όπου ελέγχετε τους μάγους σας για να πετάξετε μπάλες μέσα από δαχτυλίδια, πάντα υπό το πιλοτάρισμα μίας μαγικής σκούπας και υπό την παρακολούθηση όλων των συμμαθητών σας στο Hogwarts.

Πέραν της επίσημης ονομασίας του γνωρίζουμε πια και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στην PlayStation έκδοση, εφόσον ανακοινώθηκε πως το Harry Potter: Quidditch Champions θα κάνει απευθείας ντεμπούτο στο PS Plus, τα μέλη του οποίου θα μπορούν να το παίξουν δωρεάν από τις 3 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσο για το παιχνίδι αυτό καθαυτό, η WB Games υπόσχεται μία πιστή μεταφορά του μαγικού αυτού αθλήματος, στο οποίο θα μπορούμε να παίξουμε σε οποιονδήποτε ρόλο (Beater, Chaser, Keeper ή Seeker), όπως και μαζί ή ενάντια σε θρυλικούς χαρακτήρες του Wizarding World, όπως είναι φυσικά το τρίδυμο Harry Potter, Ron Weasley και Hermione Granger.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.