ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Squid Game: Unleashed θα είναι ένα διεστραμμένο online battle royale

Παίξτε για τη ζωή σας αποκλειστικά μέσω Netflix!

Με πανέξυπνο και trendy τρόπο φαίνεται πως εκμεταλλεύεται τη σειρά-φαινόμενο από την Κορέα το Netflix, δημιουργώντας ένα παιχνίδι αντάξιου ρίσκου και ανταγωνισμού. 

Στη Gamescom ONL είδαμε το πρώτο gameplay trailer του Squid Game: Unleashed που, όπως προβλεπόταν, θα είναι ένα online game εντός του battle royale genre, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα δημιουργούν τον "διαγωνιζόμενό" τους μέσα στη χαρακτηριστική πράσινη στολή και θα συμμετέχουν στις θανατηφόρες δοκιμασίες που πηγάζουν από παιδικά παίγνια της πραγματικής ζωής. Όπως συμβαίνει και στο τηλεοπτικό show βέβαια, όποιος αποτυγχάνει σε μία δοκιμασία εκτελείται ολοκληρωτικά και τίθεται εκτός διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου, εξού και η ένταξη του Squid Game: Unleashed σε αυτή την κατηγορία βιντεοπαιχνιδιών.

Στο βίντεο προλάβαμε να αναγνωρίσουμε μερικές από τις προκλήσεις που πρωταγωνίστησαν και θέρισαν αρκετούς χαρακτήρες στην τηλεοπτική σειρά, αλλά και πολλά νέα mini-games, που θα δώσουν αρκετή ποικιλία σε κάθε απόπειρά μας να χαράξουμε πορεία ανάλογη με τον Player 456, aka Seong Gi-hun. Η διαφορά με το, κατά τα άλλα, βαρύ τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι ότι στο Squid Game: Unleashed όλα φαίνονται πιο ανάλαφρα και κωμικά, υιοθετώντας μία πιο Fall Guys ροή και ένα πιο καρτουνίστικο εικαστικό.

Στο πρόσωπό του βλέπουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε μέχρι τώρα το εγχείρημα "Netflix Games" να λάμψει, αφενός χάρις στην τεράστια δημοτικότητα του Squid Game και αφετέρου χάρις στην online multiplayer φύση του. Όσοι είναι συνδρομητές του Netflix θα μπορούν να το κατεβάσουν χωρίς περαιτέρω χρέωση μόλις γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα, παίζοντας online - προαιρετικά και με φίλους - μέσω συσκευών Android και iOS. Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν δόθηκε, αλλά η Netflix Games επιβεβαιώνει πως θα πέσει κοντά στην έλευση της 2ης σεζόν του TV show, που πρόσφατα μάθαμε πως θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.