ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Stray έρχεται στη μεγάλη οθόνη από την Annapurna

Θα υποδεχθεί animated ταινία!

Τι πιο λογικό για το cat game με τα φανταστικά animations από ένα animation- adaptation στη μεγάλη οθόνη. Η Annapurna Animation ανακοίνωσε ότι εργάζεται αυτή τη στιγμή στη μεταφορά του hit-indie στον κινηματογράφο, σε μια πλήρους διάρκειας ταινία.

To Stray κυκλοφόρησε πέρσι σε PS4 και PS5, διαθέσιμο day one για τους συνδρομητές PS Plus Extra. Ήταν υποψήφιο για τη μέγιστη τιμή «Game of the Year» στα Game Awards του 2022, ενώ κέρδισε στις κατηγορίες «Best Independent Game» και «Best Debut Indie». Πρόκειται για την ιστορία μιας γάτας που προσπαθεί να δραπετεύσει από μια υπόγεια πόλη γεμάτη ρομπότ, υπό την απειλή ενός εξαιρετικά επιθετικού μεταλλαγμένου βακτηρίου.

Σε συνέντευξη με το Entertainment Weekly, ο Robert Baird της Annapurna Animation περιέγραψε το αφηγηματικό «κέντρο» του Stray ως «όλα αυτά που μας κάνουν ανθρώπους, κι ας μην έχει καθόλου ανθρώπους», ενώ το αποκάλεσε «buddy comedy για μια γάτα κι ένα ρομπότ». Ανέφερε επίσης το «hopepunk» στυλ του – έναν όρο που επινόησε η BlueTwelve, δημιουργός του Stray – το οποίο σκοπεύει να αναπαράγει η ταινία.

Δε γνωρίζουμε ακόμα περί ημερομηνίας κυκλοφορίας, οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την Annapurna.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.