ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Super Mario Party Jamboree φέρνει 110+ mini game και 7 ταμπλό

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα!

Το Switch ετοιμάζεται να υποδεχτεί και τρίτο Mario Party παιχνίδι στη διάρκεια ζωής του. Μετά τα Super Mario Party και Mario Party Superstars, η Nintendo ανακοινώνει το Super Mario Party Jamboree, που χαρακτηρίζει ως το πληρέστερο party game που έχει φτιάξει.

Εννοείται πως και αυτό έχει τη μορφή επιτραπέζιου παιγνίου, στις θέσεις του οποίου θα περιλαμβάνονται επιλογές από 100+ mini games. Η συνταγή είναι γνωστή: οι παίκτες συλλέγουν coins, συμμετέχουν σε δοκιμασίες και αλληλεπιδρούν με στόχο να καταλήξουν στον τελευταίο γύρο με τα περισσότερα αστέρια στην κατοχή τους. Ευχάριστο το ότι στο Super Mario Party Jamboree θα υπάρχουν 5 ολοκαίνουρια ταμπλό (+2 returning περιπτώσεις), με πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικά δρώμενα, αφού για παράδειγμα στο Rainbow Galleria μπορεί να βρείτε τα πολυπόθητα αστέρια σε έκπτωση και στο Goomba Lagoon μπορεί η παραλία που έχετε μετακινήσει το "πιόνι" σας να πλημμυρίσει!

Θα γίνει το πλέον ανταγωνιστικό παιχνίδι του Switch, ενώ θα μπορεί αν γίνει ακόμα περισσότερο μέσω του Koopathlon mode, που αφήνει μέχρι και 20 παίκτες να αναμετρηθούν online.

Η κυκλοφορία του Super Mario Party Jamboree έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου, μόνο στο Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.