ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

To The Casting of Frank Stone είναι το single player spin-off του Dead by Daylight

Με μπόλικα Sinister vibes!

Πιο πλούσιος θα πρέπει από σήμερα να θεωρείται με κάθε επισημότητα ο κόσμος του Dead by Daylight. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Supermassive Games σε συνεργασία με την Behaviour, περίμεναν τα The Game Awards 2023 έτσι ώστε να αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο τους βήμα.

Το The Casting of Frank Stone είναι ο νέος single player τίτλος στο σύμπαν του Day by Daylight και θα βρίσκεται κοντά μας μέσα στο 2024 για PS5, Xbox Series X|S και PC σε Steam, Epic Games Store και Windows. Πρόκειται για ένα narrative, story driven παιχνίδι στα χνάρια των The Quarry και Until Dawn, όπου οι παίκτες σύμφωνα με τις αποφάσεις τους καλούνται να ορίσουν την εξέλιξη της ιστορίας. 

«Η σκιά του Frank Stone δεσπόζει πάνω από το Cedar Hills, μια πόλη αλλοιωμένη για πάντα από το βίαιο παρελθόν του. Καθώς μια παρέα νεαρών φίλων πρόκειται να ανακαλύψει την βαθιά χαραγμένη αιματοβαμμένη κληρονομιά, που αφήνει πληγές μεταξύ οικογενειών, γενεών και στον ίδιο τον ιστό της πραγματικότητας». 

Τα tapes ξεκινούν να βιντεοσκοπούν, το φιλμ υπό τον θόρυβο εκκωφαντικών κραυγών εξακολουθεί να ‘’τρέχει’’ καμένο, ενώ η μάσκα του σαδιστή δολοφόνου σιγά – σιγά αποκαλύπτεται. Το σκηνικό έρχονται να απογειώσουν λεπτομερέστατα οι πρώτες συγχορδίες από το πιάνο στο ‘Daylight’ του David Kushner με την ατμόσφαιρα να είναι όπως θα δείτε παρακάτω… στοιχειωμένη.  

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.